Severi saapuu maaliin. Kilpailuun osallistui alueemme lippukunnista yhteensä 40 suunnistajaa. Suunnistajat jaettiin iän ja sukupuolen mukaan sarjoihin, joilla oli omat vaativuustasoiltaan vaihtelevat reitit. 9-10 vuotiaille oli rastireitti (rastit aivan nauhalla maastoon ja viivalla karttaan merkityn reitin varressa) ja 11-13 vuotiaille tukireitti (rastit hieman maastoon ja karttaan merkitystä reitistä erillään). Muilla oli tavallinen suunnistusreitti. Lisäksi osassa sarjoista oli mahdollista lähteä maastoon pareittain. Hämeenkankaan maasto on periaatteessa helppokulkuista, kuivaa mäntykangasta. Korkeuserot ovat melko pieniä ja puusto aika harvaa. Haasteen antoivatkin ne lukuisat polut, joita on muodostut, niin puolustusvoimien harjoitusten myötä, kuin muiden liikkujien kulkiessa seudulla. Ja nytkin niitä varmasti tuli pari lisää. Kipallekin tuli menestystä, kun 14 vuotiaiden poikien sarjassa Severi Raittila vei voiton Teemu Martikaisen tullessa toiseksi. Miesten yleisen sarjan voitti Juhani Haapakoski. Kilpailun jälkeen Viidentienristeyksen laavulla tarjottiin sopat sämpylöillä. Nuotiolla sai lisäksi paistaa tikkupullaa. Ruokailun jälkeen siirryttiin Kankaanpään liikuntakeskukselle, jossa oli mahdollisuus uimiseen ja peseytymiseen. Lopuksi oli tietysti palkintojen jako.